Poll > Winterbanden voor motoren

De eerste nachtvorst hebben we gehad en dat is voor menigeen het teken dat de motor de winterstalling in kan. Echter, voor de doorrijders bestaat er nog de optie winterbanden te monteren. De KNMV raadt dit af, omdat die banden pas bij ijs en/of sneeuw echt extra nut hebben en onder die omstandigheden moet je niet gaan rijden vinden ze. Wat is jouw mening hierover?

Winterbanden op de motor:
A. Je bent gek als je sowieso gaat rijden.
B. Best handig, want ik rij toch door.
C. Vals gevoel van veiligheid.
D. Gewoon een marketingtruc.
E. Als het bij auto’s werkt…

Vorige poll
Voor mij niets anders dan een:
71,2% Hé, mijn merk staat er niet tussen
7,4% Suzuki
7,4%  Honda
5% Ducati
3,6% BMW
3,2% Yamaha
2,3% Kawasaki

Oké, misschien waren we een beetje te beperkt…

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.