Mail en win Evolution windstopper

Laat zo min mogelijk kou binnen. Daarom is het belangrijk om je nek goed af te schermen, zodat wind niet onder je jas kan schieten. De Evolution Windstopper Neckwarmer helpt je daarbij. Van Evolution mogen we drie stuks à € 15,- weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het mail & win-formulier invullen dat hieronder staat. Meedoen kan tot maandag 12 december 2011.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.