Prachtige Kawa-retro

Waarom? Waarom heeft Kawasaki de W800 Special Edition in alle stilte gepresenteerd? Wij snappen er geen bal van want deze retro mag gezien worden. Neem nu de goudkleurige afwerking van de wielen en het logo. En zie hoe mooi dat goud terugkomt in de striping. En wat te denken van de matzwarte, klassiek ogende uitlaat… En wat van het prachtige blok? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Geslaagde SE, met cum laude.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?