Volg de Speedweek online

Het zijn drukke tijden voor Wilco Zeelenberg. Hij werd MotoGP-kampioen met Jorge Lorenzo, deed drie overzeese races in drie weken en vloog ook nog even naar Indonesië voor pr-activiteiten. Daarna stond de GP van Valencia op het programma en moest er getest worden. Je zou zeggen dat het tijd is voor vakantie maar niets is minder waar.

De Wilco Zeelenberg Speedweek staat voor de deur. Je weet wel, dat groots opgezette circuitevenement dat Zeelenberg al weer voor de zestiende keer organiseert. Afgelopen zaterdag zijn de motoren en het materiaal ingeladen voor transport naar Zuid-Spanje. Gisteren vertrok ‘d’n Zeel’ met een gedeelte van zijn vaste crew alvast naar het circuit van Almeria en woensdag arriveren de deelnemers en de overige crewleden en gaat de Speedweek 2013 officieel van start.

Naast de bestaande website is er nu ook een leuke weblog online waar de belevenissen van Zeelenberg tijdens de Speedweek te volgen zijn. Natuurlijk, zelf gasgeven is leuker maar toch… Dagelijks wordt deze weblog bijgehouden met verhalen, bijzondere foto’s en natuurlijk korte filmpjes. Zo kan het thuisfront, en iedereen met passie voor motoren, dit prachtige evenement onder de Spaanse zon op de voet volgen.

Kijk dus zeker even op www.wilcozeelenberg.com voor het laatste nieuws.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.