Prijs 2021 Kawasaki Versys 1000 S bekend

De prijs van de 2021 Kawasaki de nieuwe Versys 1000 S is bekend. De nieuwe Versys 1000 S is standaard zeer rijk uitgerust met features en functionaliteiten die voorheen alleen op het SE-model beschikbaar waren.

De Versys 1000 S heeft een soepele 1043 cc viercilinder krachtbron. Dit krachtige en koppelrijke motorblok is voorzien van elektronische gaskleppen voor een soepele vermogensafgifte. De Versys S is standaard uitgerust met Cruise Control en een lange lijst aan veiligheidssystemen waaronder; Traction Control, Power Modes en Kawasaki’s Cornering Management functie. Allen ondergebracht in 4 rijmodi.

Kawasaki introduceert nieuwe Versys 1000 S

Het belangrijkste verschil met de Versys 1000 SE bevindt zich in de vering. Deze bestaat voor de 2021 Kawasaki Versys 1000 S uit een volledig handmatig in te stellen Showa 43mm USD-voorvork en achter een horizontale back-link vering voorzien van een gasgevulde Showa schokdemper.

Verder bestaat de standaard uitrusting uit;

  • Volledige LED verlichting (inclusief bochtenverlichting)
  • Bekrachtigde slipper koppeling
  • Up/Down Quick Shifter
  • TFT-kleurendisplay met Bluetooth smartphone verbinding
  • Handvatverwarmig
  • Handkappen
  • 12V aansluiting
  • Kawasaki’s unieke High Durable Paint

Nieuwe vering Versys 1000 S

Naast het nieuwe S model wordt de Versys 1000 SE aangepast voor 2021. De luxueuze Versys 1000 SE is voorzien van nieuwe software voor de semi-actieve elektronische vering. De nieuwe software implementeert Showa’s ‘Skyhook’ filosofie voor een nóg betere rijervaring.

Wat is de prijs van de 2021 Kawasaki Versys 1000 S?

De nieuwe Versys 1000 S is beschikbaar vanaf €16.499,- en de Versys 1000 SE vanaf €17.999,-.

Vanaf zaterdag 12 december zijn deze nieuwe modellen te zien bij de Kawasaki-dealer.

Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?