Prijs benzine op nieuw record

Benzine is de afgelopen week opnieuw duurder geworden en de prijs heeft nu een nieuw record bereikt van 1,83 euro voor een liter. Dat stelt het consumentencollectief United Consumers. Eind februari kwam de gemiddelde landelijke adviesprijs van een liter Euro 95 voor het eerst boven de 1,80 euro en begin deze week was dat gestegen naar 1,81. Diesel kost nu 1,50 euro per liter en bleef deze week vrijwel gelijk in prijs. Dat geldt ook voor lpg, dat nu 92 cent per liter kost.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.