13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Prijzen 2022 Kawasaki Sport Touring-modellen

Ninja H2 SX en Ninja H2 SX SE

De nieuwe Ninja H2 SX blijft het toonbeeld van sterke prestaties en dagelijkse bruikbaarheid door de unieke Supercharged technologie. Nu met het Bosch-ARAS-radarsysteem met Adaptieve Cruise Control en dodehoekdetectie. De SE (Special Edition) is voorzien van semi-actieve elektronische vering met SHOWA Skyhook.

  • De Ninja H2 SX is verkrijgbaar vanaf €26.849,-
  • De Ninja H2 SX SE is verkrijgbaar vanaf €30.549,-

Ninja 1000SX

De Ninja 1000SX is sportiviteit én comfortabel reizen. De motorfiets wordt ondersteund door verschillende elektronische systemen waaronder elektronische cruise control, up/down quickshifter, traction control en rijmodi.

  • De Ninja 1000SX is verkrijgbaar vanaf €15.999,-

Ninja 650

De gebruiksvriendelijke Ninja 650 heeft koppelrijke 649cc parallel-twin in combinatie met een licht rijwielgedeelte. Met een comfortabele rijpositie, kuipwerk met geïntegreerd windscherm en laag verbruik wordt het mogelijk om in comfort lange afstanden af te leggen. Tevens is er een 35kW kit beschikbaar om de Ninja 650 geschikt te maken voor het A2 rijbewijs.

  • De Ninja 650 is verkrijgbaar vanaf €8.799,-

Kijk voor de prijzen van alle modellen, kleurstellingen, Edition-kits of een dealer bij je in de buurt op www.kawasaki.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen