13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Jan Kruithof: ‘Daarom wil ik geen radio op mijn motor’

Aan het eind van het jaar presenteert Spotify de Wrapped van 2021. Dat is een soort van jouw jaaroverzicht, maar dan belicht in muziek. Op basis van je keuzes maakt Spotify ook een muziekaura, zeg maar: het gevoel dat muziek bij jou oproept. Ik werd ingeschaald als neerslachtig en hectisch. En daar was ik het helemaal mee eens. Het afgelopen jaar luisterde ik veel naar liedjes van Rishloo, Anathema en Soen. En die zijn inderdaad niet echt vrolijk. Daarentegen ‘draaide’ ik tijde...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen