Prijzen Caponord bekend

Op de MOTORbeurs in Utrecht presenteert Aprilia momenteel nog een prototypeversie van de nieuwe Caponord, maar volgende maand al start de productie en levering van het nieuwe model van Aprilia. Nog veel belangrijker om te weten is natuurlijk wat ‘ie kost. Hou je vast… De vanaf prijs in Nederland is 14.990 euro. In België is dat ‘slechts’ 13.290 euro.

De Caponord wordt in de Benelux in twee uitvoeringen leverbaar: de Caponord ABS/ASR en de Caponord Travel Pack. Deze laatste heeft de Caponord ABS/ASR als basis, maar beschikt aanvullend over een Electronic Pack (met Aprilia Dynamic Damping (ADD)), cruise control, een middenbok en een kofferset. Qua kleurstelling biedt Aprilia kopers van de Caponord drie mogelijkheden: wit, grijs en rood.

Prijzen Aprilia Caponord 1200 Nederland
Aprilia Caponord ABS/ASR: € 14.990
Aprilia Caponord Travel pack: € 17.990

Prijzen Aprilia Caponord 1200 België
Aprilia Caponord ABS/ASR: € 13.290
Aprilia Caponord Travel pack: € 15.780

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?