woensdag 28 februari 2024

Prijzen Caponord bekend

Op de MOTORbeurs in Utrecht presenteert Aprilia momenteel nog een prototypeversie van de nieuwe Caponord, maar volgende maand al start de productie en levering van het nieuwe model van Aprilia. Nog veel belangrijker om te weten is natuurlijk wat ‘ie kost. Hou je vast… De vanaf prijs in Nederland is 14.990 euro. In België is dat ‘slechts’ 13.290 euro.

De Caponord wordt in de Benelux in twee uitvoeringen leverbaar: de Caponord ABS/ASR en de Caponord Travel Pack. Deze laatste heeft de Caponord ABS/ASR als basis, maar beschikt aanvullend over een Electronic Pack (met Aprilia Dynamic Damping (ADD)), cruise control, een middenbok en een kofferset. Qua kleurstelling biedt Aprilia kopers van de Caponord drie mogelijkheden: wit, grijs en rood.

Prijzen Aprilia Caponord 1200 Nederland
Aprilia Caponord ABS/ASR: € 14.990
Aprilia Caponord Travel pack: € 17.990

Prijzen Aprilia Caponord 1200 België
Aprilia Caponord ABS/ASR: € 13.290
Aprilia Caponord Travel pack: € 15.780

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen