13 C
Nederland
woensdag 17 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Prijzen Caponord bekend

Op de MOTORbeurs in Utrecht presenteert Aprilia momenteel nog een prototypeversie van de nieuwe Caponord, maar volgende maand al start de productie en levering van het nieuwe model van Aprilia. Nog veel belangrijker om te weten is natuurlijk wat ‘ie kost. Hou je vast… De vanaf prijs in Nederland is 14.990 euro. In België is dat ‘slechts’ 13.290 euro.

De Caponord wordt in de Benelux in twee uitvoeringen leverbaar: de Caponord ABS/ASR en de Caponord Travel Pack. Deze laatste heeft de Caponord ABS/ASR als basis, maar beschikt aanvullend over een Electronic Pack (met Aprilia Dynamic Damping (ADD)), cruise control, een middenbok en een kofferset. Qua kleurstelling biedt Aprilia kopers van de Caponord drie mogelijkheden: wit, grijs en rood.

Prijzen Aprilia Caponord 1200 Nederland
Aprilia Caponord ABS/ASR: € 14.990
Aprilia Caponord Travel pack: € 17.990

Prijzen Aprilia Caponord 1200 België
Aprilia Caponord ABS/ASR: € 13.290
Aprilia Caponord Travel pack: € 15.780

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelNederlandse Ducati
Volgend artikelSuzuki Super Deals

Gerelateerde artikelen