13 C
Nederland
donderdag 30 juni 2022

Prijzen Honda CRF-lijn 2019 bekend

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

*NIEUW* CRF450L
Met de CRF450R crossmotor als basis, heeft Honda’s nieuwe ‘dual-purpose’ motor een lichtgewicht frame. Volledig gericht op het leveren van optimale grip en een motorblok dat veel en bruikbare kracht levert over het hele vermogensgebied. De CRF450L biedt maximaal off-road plezier voor de hobbyrijder en is tegelijkertijd straatlegaal met een zijsteun, groter volume van de tank en LED-verlichting.

De nieuwe Honda CRF450L staat vanaf begin november 2018 bij de officiële Honda dealers en is verkrijgbaar vanaf € 12.258,- (incl. BTW, BMP en alle rijklaarmaakkosten).

CRF450R
De Honda CRF450R krijgt een grote boost in prestaties: 1,8kW meer vermogen en 2Nm meer koppel met een sterkere vermogensafgifte over het volledige toerenbereik. Dit dankzij een vernieuwde cilinderkop, inlaat en uitlaat. De CRF450R krijgt ook het drievoudig instelbare HRC Launch Control en diverse updates op verschillende gebieden. Zo werd de ophanging verbeterd, is er een nieuwe remklauw vooraan, gewichtsbesparing (-0,9kg) en het nieuwe Renthal Fatbar stuur dat bevestigd is op klemmen die vier instelmogelijkheden toelaten.

De Honda CRF450R is reeds verkrijgbaar bij de Honda dealers, vanaf € 9.699,- (incl. BTW).

CRF250R
Eén jaar na de volledige vernieuwing van de CRF250R krijgt de kwartliter crossmotor een hele reeks updates op het vlak van prestaties en uiterlijk. Het vermogen onderin en in het middengebied krijgt een boost dankzij het 2 mm kleinere gasklephuis en andere profielen voor nokken en in- en uitlaatkanalen. Net zoals de Honda 450 krijgt de CRF250R drievoudig instelbare HRC Launch Control en drie rij-modi. Een nieuwe remklauw vooraan, het Renthal Fatbar stuur en de zwarte velgen maken de updates compleet.

De Honda CRF250R staat vanaf eind november 2018 bij de officiële Honda dealers en is verkrijgbaar vanaf € 8.999,- (incl. BTW)

Verder zal voor het 2019 seizoen de CRF150R beschikbaar zijn voor € 5.690,-, de CRF125F voor € 2.890,-, de CRF110F voor € 2.490- en de CRF50F voor € 1.890,-. (alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW).

Met al deze motoren onderstreept Honda zijn toewijding om constant te evolueren en de CRF line-up te blijven versterken, zodat er voor elk type off-road rijder altijd een geschikte motor is. Bezoek een dealer in de buurt om uw juiste motor te vinden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen