Probeer die KTM, probeer die Harley-Davidson

Natuurlijk is het hartstikke leuk om over nieuwe motoren te lezen – blijf dat doen! – maar er zelf op rijden heeft toch ook wel iets. Tenminste, dat vinden wij. Jij waarschijnlijk ook en daarom is het goed te weten dat zowel KTM als Harley-Davidson speciale evenementen hebben waar jij kunt kennismaken met de 2019-modellen.

Harley doet dat via het jaarlijkse Spring Open House-weekend op 23 en 24 maart. De 2019-touringlijn is dan aanwezig, net als de nieuwe FXDR 114. Ook aan Harley-rijders die geen nieuwe motor willen hebben, is trouwens gedacht. Want je kunt zowel je Harley, als jij rijuitrusting laten controleren. Goed om te weten is dat iedere dealer zijn eigen programma samenstelt en dat via de eigen website gecommuniceerd wordt.
Meer informatie: https://www.harley-davidson.com/nl/nl/index.html 

Dan KTM. Van eind maart tot en met begin juni zijn de KTM Orange Days bij verschillende dealers (zie kalender hieronder). Inschrijven voor een proefrit kan op de dag zelf vanaf 09:00 uur tot uiterlijk 16:00 uur. Goed om hierbij te weten is dat je maximaal twee verschillende motoren kunt testen op een testdag, je uiteraard een geldig rijbewijs moet hebben, het dragen van motorkleding verplicht is en dat deelname op eigen risico is.
Meer informatie: www.ktm.nl

KTM Orange Days-kalender
Zaterdag 30 maart – NIWA Motorservice – Zwaagdijk
Zaterdag 6 april – JTX Racing – Cuijk
Zondag 7 april – Van Gerven Motoren – Bergeijk

Zaterdag 13 april – André Motors – Ermelo
Zaterdag 20 april – Arie Molenaar Motors – IJsselstein
Maandag 22 april – 2e Paasdag – MotoPort Rockanje – Rockanje

Zondag 28 april – Motor Centrum Eibergen -Eibergen
Vrijdag 3 mei – MotoPort Wormerveer – Wormerveer
Zaterdag 4 mei – Mulders Motoren – Veendam

Zaterdag 11 mei –  Premium Motors – Apeldoorn
Zaterdag 25 mei – Hannamax Motorsport – Hedel
Zondag 26 mei – DIPI Moto – Gilze 

Zaterdag 1 juni – Goedhart Motoren – Bodegraven
Zondag 2 juni – Vos Oss Motoren – Oss

De datum voor Motor Center Venlo is momenteel nog niet bekend.

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.