Promotor Clubtour Engeland | 15 – 17 juni

EXCLUSIEF VOOR <PROMOTOR ABONNEES> & <NIEUWSBRIEF LEZERS>

Na het geweldige Promotor Mega MotorTreffen (20 & 21 mei) zakken we niet in, maar feesten we door op zee! Met de Promotor Clubtour Engeland, een soort Mega MotorTreffen op zee. Van 15 t/m 17 juni!

Feesten op zee, waarom? Omdat het kan!

Prijzen vanaf €249,- per persoon all in.

Vrijdag 15 juni rond 21.00 uur – inschepen vanaf 16.00 uur – vertrekt de P&O ferry vanuit Europoort nar Hull. Daar doet ie de hele nacht over. Terwijl we de Maasvlakte passeren, schuiven we aan voor het diner in het all you can eat restaurant. En daarna is het vertier, vermaak en feest. Maar je kunt je tijd ook besteden door iets te leren. Bij de info-points van importeurs en dealers – de komende maanden laten we je weten welke motormerken en dealers – of bij de workshops van o.a. MrGPS.

Zaterdag 16 juni moet je vroeg uit de veren, want je wil zo snel mogelijk van boord. Dat kan om 09.00 uur, na het all you can eat ontbijtbuffet. Overigens blijft je bagage in de hut liggen. In Engeland hebben we twee tochten uitgezet, een lange, avontuurlijke tocht door de North York Moors (380 km) en een kortere tocht om vooral van de genieten naar York (207 km). Over beide routes kun je de hele dag doen, alleen, met je vrienden of met motorrijders die je aan boord hebt ontmoet en waarmee het klikt. Enige beperking: 18.30 moet je weer aan boord zijn. En daarna gaat het hele circus van all you can eat dineren, feesten en leren tot in de late uurtjes weer van start.

Zondag 17 juni kun je rond 09.00 – na het ontbijt in het all you can eat restaurant – van boord. Afhankelijk van waar je woont, kun je dan rond 12.00 thuis aanschuiven bij de zondagkoffie. Met een geweldig verhaal!

Wees er snel bij, want vol = vol!

Interesse? Reserveer of check op www.promotor-reizen.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?