Promotor, Moto73 & Classic&Retro slaan handen ineen in nieuw mediabedrijf: MotorNL

Na maanden zijn we eruit: Promotor, MOTO73, Classic&RetroPromotor Reizen en alle onderliggende websites gaan op in het nieuwe motormediabedrijf MotorNL.

New Skool Media (MOTO73, Classic&Retro en www.motor.nl) en P!TE Media (Promotor, Promotor Reizen, www.promotor.nl, Mega MotorTreffen en Promotor TV) zijn een strategische samenwerking gestart in het nieuwe motormediabedrijf MotorNL. Leuk, zul je misschien denken, maar wat heb ik eraan? Nou, als het aan ons ligt heel veel. We branden van ambitie om je van nog betere, nog kwalitatievere tests en reportages te voorzien. Die ruimte hebben we met de samenwerking gecreeërd.

Die brandende ambitie zul je vooral zien op de website www.motor.nl. Die wordt de komende tijd compleet vernieuwd. En dan het belangrijkste: alle vaste redacteuren van MOTO73, Classic&Retro en Promotor gaan mee naar MotorNL en gezamenlijk zullen ze de mooiste producties maken voor alle bladen.

Hoe zit het dan met de abonnees? Krijgen die ongevraagd een ander blad? Wat denk je? Die prachtige titels gaan we echt niet veranderen. Beter maken is het toverwoord, meer aansluiting vinden met de lezer met relevante informatie, maar ook inspiratie. Als abonnee van een van de titels ontvang je je blad gewoon op tijd, volgens de afgesproken verschijningsdata.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.