vrijdag 27 januari 2023

50 Jaar MOTO73: terugblik op de beginjaren

Vijftig jaar geleden kwam MOTO73 voor het eerst op de markt. De komst van het nieuwe blad zorgde voor een ware revolutie op het gebied van de motorbladen in Nederland. Een terugblik op de beginjaren van MOTO73. Fotografie: Archief MOTO73 Tot aan het eind van 1972 was MOTOR het toonaangevende blad onder de motorbladen. Het blad verscheen wekelijks en werd gedrukt op krantenpapier, was uitgevoerd in zwart/wit met rood als steunkleur op de voorpagina en enkele pagin...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Jan Boer
Jan Boer werkte jarenlang voor de redactie van MOTO73 en doet dat inmiddels als gepensioneerde liefhebber nog altijd met dezelfde passie en kennis.

2 Reacties

  1. Aanvulling: Ik vond de columns van Karel Hubert geweldig. Heb de boekjes van Strebbel nog op zolder liggen. Citaat: “De manier waarop zij in haar kroketje beet, deed hem onwillekeurig naar zijn kruis grijpen.” Restaurant Bokoep….

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen