maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

WR450F tunen met smartphone

In twee decennia groeide de enduro van 400 naar de volle 450 cc. Bij het rijwielgedeelte en het motorblok speelde Yamaha heel nadrukkelijk leentjebuur bij de YZ450F-crosser. Het blok heeft de kenmerkende naar achter gekantelde cilinder, maar een speciaal voor de enduro gemaakt in- en uitlaatsysteem, koppeling, vijfbak, brandstofinspuiting en mapping. Daardoor is de trekkracht mooi gespreid over het gehele toerengebied. Als rijder heb je bovendien de beschikking over twee rijmodi. Dankzij ingebouwde Wifi kan de WR450F aan verschillende circuits worden aangepast met een smartphone en de communicatie regeleenheid (CCU) die in de optionele racekit zit.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen