Protestrit, niet vergeten!

We waren er allemaal zo boos over; de plannen vanuit de Europese Commissie voor een APK voor motoren. Daar moest iets aan gedaan worden en dat is nu bijna zover want zaterdag 22 september is de datum die rood omcirkeld dient te worden in je agenda. Dan organiseert de MAG een protestrit naar het hol van de leeuw in Brussel.

Start is bij tankstation Hazeldonk, langs de A16, op de grens van Nederland en België. Vanaf 8.30 uur staan de MAG-vrijwilligers klaar om je op te vangen, de colonne vertrekt om 11.00 uur richting de hoofdstad van onze zuiderburen. Op de website van de MAG kun je zien wat de actuele stand van zaken is. Ook kun je er nog een poster downloaden, mocht je nog meer deelnemers willen werven.

Tot de 22e!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.