dinsdag 16 april 2024

Protestrit, niet vergeten!

We waren er allemaal zo boos over; de plannen vanuit de Europese Commissie voor een APK voor motoren. Daar moest iets aan gedaan worden en dat is nu bijna zover want zaterdag 22 september is de datum die rood omcirkeld dient te worden in je agenda. Dan organiseert de MAG een protestrit naar het hol van de leeuw in Brussel.

Start is bij tankstation Hazeldonk, langs de A16, op de grens van Nederland en België. Vanaf 8.30 uur staan de MAG-vrijwilligers klaar om je op te vangen, de colonne vertrekt om 11.00 uur richting de hoofdstad van onze zuiderburen. Op de website van de MAG kun je zien wat de actuele stand van zaken is. Ook kun je er nog een poster downloaden, mocht je nog meer deelnemers willen werven.

Tot de 22e!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen