Putoline en Kawasaki samen verder

Kawasaki Motors Europe N.V. en Putoline Oil hebben een samenwerkingsovereenkomst voor in ieder geval twee jaar afgesloten. Met ingang van april is Putoline Oil partner voor smeermiddelen in de Benelux. In de Kawa-werkplaats in Hoofddorp zal worden gewerkt en getest met de producten van Putoline Oil.

Daarnaast zullen ook de motoren van het Bleuk Pro Bike Stunt Team worden gesmeerd met Putoline Oil. Ook worden tijdens de komende ONK-wedstrijden diverse Kawasaki-modellen tentoongesteld bij Putoline Oil Racing van coureur Allard Kerkhoven.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?