zondag 19 mei 2024

QJMOTOR nu ook verkrijgbaar in de Benelux

Vanaf 1 mei 2024 zal importeur MotoMondo het voor de Benelux nieuwe motormerk QJMOTOR vertegenwoordigen in de Benelux. QJMOTOR is onderdeel van de Geely groep, een grote Chinese speler in de motorfietsindustrie. Met hoogwaardige componenten en een sportieve uitstraling, biedt elk model in het assortiment een aantrekkelijke en competitieve keuze.

QJMOTOR is opgericht in 1985 en produceert jaarlijks meer dan een miljoen motorfietsen en motorscooters. Ze ontwikkelen en produceren ook hun eigen motorblokken. De productieprocessen voldoen aan de strenge IATF 16949 kwaliteitsmanagement standaard, die wereldwijd wordt gebruikt in de auto-industrie. Met dertien ontwikkelings-, productie- en assemblagelocaties en meer dan 5.000 medewerkers, is QJMOTOR actief in 130 landen. Ze hebben strategische samenwerkingen met partners zoals Harley-Davidson, Peugeot en Kymco.

Heeft QJMotor plannen voor een Supermono?

QJMOTOR valt ook op in de motorsport, met sinds 2022 veelbelovende resultaten in de Moto3 en Moto3. Vanaf het seizoen 2024 nemen ze ook deel aan het WorldSSP-wereldkampioenschap. De SRK 800 RR met fabriekscoureur Raffaele de Rosa zal te bewonderen zijn op TT Circuit Assen van 19 tot 21 april.

Het moederbedrijf van QJMOTOR, Geely, is sinds 1997 actief in de automotive sector en heeft 120.000 medewerkers. Ze hebben prominente wereldmerken zoals Volvo, Polestar, Lynk & Co, Lotus, Smart en ZEEKR in hun portfolio. Geely richt zich ook sterk op onderzoek en ontwikkeling, met projecten zoals de bouw van eigen communicatie-satellieten en een strategische samenwerking met NIO voor verwisselbare auto-accu’s.

De modellen van QJMOTOR bieden niet alleen fraaie designs, maar hebben ook uitstekende rijeigenschappen. Dit is mede te danken aan het gebruik van hoogwaardige componenten zoals Brembo, Bosch, Marzocchi, KYB, Regina, Pirelli en Metzeler. De standaarduitrusting is van hoog niveau, met populaire accessoires en de nieuwste technologieën. Alle modellen van QJMOTOR hebben drie jaar garantie. Meer informatie en specificaties zijn te vinden op qjmotor-benelux.com/modellen.

De eerste modellen van QJMOTOR zijn van juni 2024 beschikbaar zijn in Nederland, België en Luxemburg. Om ervoor te zorgen dat QJMOTOR landelijke dekking heeft, wordt er momenteel een netwerk van betrouwbare dealers opgezet. Als je op de hoogte wilt blijven of een proefrit wilt maken, kun je je gegevens achterlaten via het contactformulier op de (voorlopige) website qjmotor-benelux.com.

Model Prijzen en Kleuren

Model Verkoopprijs Kleuren
Scooter
LTR 125 € 3.599 White/Brown
ATR 125 € 4.499 Grey/Gold – Silver/Green
Custom
SRV 125 € 4.099 Matt Black – Yellow
SRV 600 V € 8.699 Black – Grey
Naked
SRK 125 S € 4.099 Grey/Red – White/Red
SRK 550 € 6.999 Blue/White – Black/Gold
Adventure *
SRT 700 X Touring € 9.599 Grey
SRT 800 SX € 10.699 Black/Red – Blue/Grey
SRT 800 SX Touring € 11.699 Black/Gold – Grey/Red
Sport
SRK 800 RR € 9.999 Black – Red
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen