20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

Raad, test en win een Kawasaki Z650!

DEZE ACTIE IS GESTOPT!! DE WINNAAR WORDT BINNEN NU (23-02-2020) EN TWEE WEKEN BEKEND GEMAAKT.

Ja, dat lees je helemaal goed. Tijdens MOTORbeurs Utrecht maak je op de MotorNL-stand in hal 7 (7.B024) kans op een gloednieuwe Kawasaki Z650. Onze hoofdredacteur Eddie reed onlangs in Spanje met dit model en kwam onder de indruk terug. Zijn conclusie?

‘Iets wat goed is, moet je goed houden. En voeg daar nét iets meer goeds aan toe, zoals een uitgebreid tft-scherm en een opgefrist motorblok, en het plaatje is compleet.’

Eddie de Vries – Hoofdredacteur MotorNL

Deze gave Kawasaki kan van jou worden. Hoe? Heel simpel! Op onze stand in hal 7 van de Jaarbeurs vind je de winactie. Aan jou om de eenvoudige opdracht tot een goed einde te brengen. Heb jij het goed dan ben jij de gelukkige. Bij meer goede antwoorden bepaalt een onafhankelijke loting de gelukkige winnaar.

Uiteraard is het voor deze prijs van groot belang dat je een motorrijbewijs hebt. Waarom? Minstens net zo gaaf is dat de winnaar het hele motorseizoen deze motor eerst uitgebreid voor ons mag testen. Dat wordt dus een hele bijzondere langeduurtest, waarin jij als winnaar de hoofdrol speelt.

We gaan dat testen vanzelfsprekend op de voet volgen en daar geregeld over publiceren in MOTO73 en Promotor, op onze website MOTOR.nl en natuurlijk via onze sociale media op Facebook en Instagram. Op deze manier krijg je dus ook nog eens een unieke kijk achter de schermen bij MotorNL. Al een hoofdprijs waard natuurlijk, maar in combinatie met een gloednieuwe Kawasaki Z650 kunnen we in dit geval spreken over een superprijs, want uiteindelijk wordt het echt jouw motor.

Technische gegevens
Motor Vloeistofgekoelde paralleltwin
Cilinderinhoud 649cc
Maximaal vermogen 68 pk (50,2 kW) @ 8.000 tpm
Maximaal koppel 64 Nm @ 6.700 tpm
Gewicht 187 kg (rijklaar)
Prijs 7.999 euro
Prijs België 6.999 euro
Importeur Kawasaki Motors Europe
Internet www.kawasaki.nl

Tot in de MotorNL-bar!

Natuurlijk is ook MotorNL groot aanwezig met de speciale MotorNL-bar op onze stand in hal 7. Die unieke bar staat er in samenwerking met Motorherberg Baton Rouge uit het Belgische Vielsalm. Maar dat is niet alles, want we verzorgen ook vier keer per dag een spectaculair podiumprogramma waarin al het motornieuws van 2020, zowel fysiek als digitaal, wordt gepresenteerd. Kortom: dit wil (en mag) je niet missen.

MOTORbeurs in het kort
Datum20 tot en met 23 februari 2020
Locatie Jaarbeurs
Adres Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Openingstijden
Donderdag 20 februari 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 21 februari 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 22 februari 10.00 – 18.00 uur
Zondag 23 februari 10.00 – 18.00 uur
Toegangsprijzen dagticket
Voorverkoop/online14 euro
Tijdens de MOTORbeurs (online) 16,50 euro
Kassa 17,50 euro
Toegangsprijzen avondticket *
Voorverkoop/online 11 euro
Tijdens de MOTORbeurs (online) 12 euro
Kassa 13 euro
* Vanaf 16.00 uur

Surf voor meer informatie naar www.motorbeursutrecht.nl.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

5 Reacties

  1. Heb net mijn rijbewijs gehaald en wil na de motorbeurs een nieuwe motor gaan kopen. Wat zal het gaaf zijn als ik er een kan uittesten en ook nog kan winnen

  2. Mooi motorbeurs, maar teleurstellend dat je niet mee kunt doen aan de Kawasaki win actie wanneer je geen telefoonbij je hebt hebt of mogelijkheid om de Qr code in te lezen.Er wordt wel gesuggereerd dat iedereen kan meedoen-niet dus

    • Beste B.,

      Je had naar een van de pc’s kunnen gaan. Daar staat het formulier online voor motorrijders die geen telefoon bij zich hebben…

  3. Mijn vader rijdt nu al bijna 19 geen motor meer en het zou geweldig zijn als hij weer kan rijden. Ik ben uiteraard ook bij de motorbeurs Utrecht, ik heb er zin in.

Reacties zijn gesloten.