woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MotorNL: jouw meetingpoint voor MOTORbeurs Utrecht

Vanaf donderdag a.s. dreunt en dendert het weer lekker rond de Jaarbeurs in Utrecht. Drommen motorrijders op weg naar MOTORbeurs Utrecht, gemotiveerd om dé deal van het jaar te sluiten. Of om gewoon heerlijk langs alle motoren reisbureaus en marktkramen te slenteren. En dan kom je vanzelf ook langs MotorNL. Wij staan in hal 7 (7.B024), met een giga stand waar bijna alle merken hun nieuwe motoren showen. En er is een hoop te doen.

Raad, Test en Win een Kawasaki Z650

Doe mee aan de ‘Raad, test en win een Kawasaki Z650’. Kost je niks iedereen met een motorrijbewijs kan meedoen!

Lees hier hoe jij kans maakt op een splinternieuwe Kawasaki Z650

Live Motorshow 2020

Vier dagen lang presenteert MotorNL al het 2020 motornieuws, zowel live als op video. Da’s best een huzarenstuk. Dus moedig het presentatieteam aan om de krachttoer te volbrengen. Van vier keer per dag vier dagen lang verbaal 24 motoren van commentaar te voorzien, krijgt je geheid een droge mond…

MotorNL Trainingen

Daar krijgt ook MotorNL-rijinstructeur Jan Kremers last van. Als je ‘m aanschiet, kan hij en zijn team je alles vertellen over de Basis-, Basis+ en Openbare weg-trainingen. Meer geïnteresseerd in het rijden van bochtige bergwegen? Vraag Jan naar zijn programma’s in Luxemburg, Italië en Duitsland. Of check die MotorNL Trainingen-website

MotorNL Reizen

Van 24 t/m 27 april zijn we in de Eifel, voor de praktijktraining GPS. Die doen we samen met Hams Vaessen, ook wel bekend als MrGPS. De training is intensief en geheel op de praktijk gericht. Ook kun je bij ons terecht voor voor vragen over de MotorNL Redactietoer Lake District. Meer info: check de info-pagina

MotorNL Verzekering

Met trots mogen we melden dat de MotorNL Verzekering één van de goedkoopste motorverzekeringen van Nederland is. Of dat ook voor jouw motor geldt, berekenen we in slechts luttele minuten. Loop even langs de balie en laat een vrijblijvende offerte maken. Die kun je ook online opvragen: check de MotorNL Verzekering.

Jumpstart op de Harley-Davidson LiveWire

Je weet dat je kunt proefrijden op nieuwe motoren. Voor dat doel is een 4.000 m2 groot testcircuit ingericht. Helaas zul je de Harley-Davidson LiveWire tevergeefs zoeken in het rijtje testmotoren. Jammer? Nee hoor, bij MotorNL kun je een jumpstart maken op de LiveWire. Op een speciale rollenbank kun je een ritje maken op deze elektrische Harley.

MegaMotorTreffen

Abonnees van Promotor, MOTO73, Classic & Retro krijgen in één van de komende edities een gratis toegangskaart t.w.v. €12,50 voor het MegaMotorTreffen toegestuurd. MotorNL Digitaal abonnees sturen we twee weken voor aanvang van het MegaMotorTreffen (16 & 17 mei in het Autotron van Den Bosch) een uitnodiging per mail. Neem je een duo of introducee mee? Die kan naar binnen voor half geld.

De voordelen van MotorNL Digitaal

MotorNL Digitaal is je vast niet ontgaan: onbeperkt lezen wanneer het jouw uitkomt. Voor €2,99 per maand – maandelijks opzegbaar – lees je alle artikelen uit MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Met MotorNL Digitaal bespaar je bijna een paar honderd euro per jaar. En dat voordeel loopt wanneer je deelneemt aan onze MotorNL-activiteiten.  Welke dat zijn? Check de MotorNL Digitaal-website

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen