Race-Blue XJ6 ABS

Voor 2013 lanceert Yamaha een aantal nieuwe kleuren waarbij naast het Yamaha Blue de kleur Matt Grey een belangrijke plaats inneemt. Wat zeggen we… Noem het maar het gerust overheersend. Maar goed staat het hem zeker. Natuurlijk wederom geïnspireerd op uit uiterlijk dat we kennen uit de racerij.
 
De 2013 XJ6 'Race-Blu' ABS is het eerste nieuwe model dat Termaat Motoren welkom heet in de showroom. In de loop van 2012 naar 2013 worden er nog meer 'Race-Blauw'-modellen verwacht.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.