zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor en film > It’s a Free World

It’s a Free World is een intelligente film over een vrouw op een Honda-cruiser, die illegale arbeiders uitmelkt. Naar aanleiding van de film een terugblik op de trage introductie van Japanse motoren in de Britse cinema.

Angie is een 33-jarige alleenstaande moeder. Ze werkt bij een uitzendbureau dat werknemers uit Oost-Europa rekruteert. Ze is goed in haar werk, maar valse beloftes en billenknijperij van haar baas doen haar besluiten een eigen uitzendbureau te beginnen. “Het enige dat ik nu nog nodig heb is een motor”, zegt Angie als ze haar besluit heeft genomen. In de volgende scène zien we haar op een Honda-cruiser over de Londense North Circular Road scheuren.

Het volmaakte vervoermiddel om snel van bouwplaats naar bouwplaats te rijden. Het silhouet van een dame op een motor vormt het beeldmerk van haar nieuwe bedrijf.

Meer lezen? Mis dan de nieuwe MOTO73, die nu in de winkel ligt, niet!

Tekst: Fanta Voogd

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelRace-Blue XJ6 ABS
Volgend artikelFilm > Oh oh enduro

Gerelateerde artikelen