RACE-KIDS biedt extra dagen opstapcursus in Juni

De recente RACE-KIDS kennismakingsdagen waren een groot succes. Heel veel kinderen hebben op een echte maar kleine racemotor mogen rijden en zich even een echte MotoGP held mogen wanen.

Bij Goedhart Motoren op 2e pinksterdag, tijdens de Ducati Club Races op zondag 29 mei en bij MotoPort Venray op 4 juni waren er veel blijde gezichten en spontane reacties. De meeste gestelde vraag was, ‘wanneer mogen we nog een keer’. Dat kan in de komende weken in juni. Er staan drie dagen gepland namelijk. 11, 18 en 19 juni.

 Deze drie dagen is er opstapcursus voor deelnemers die al eerder hebben gereden of tijdens de kennismakingsdagen zelfstandig konden rijden. Op deze dagen is het tijdschema en indeling van de groepen zo gemaakt dat elke deelnemer minimaal 4 sessies rijdt. Bij deelname verzorgen wij wederom het materiaal, dus kleding en motor, maar ook de trainers en het circuit. Het parcours biedt meer ruimte dan tijdens de kennismakingsdagen. Daardoor kunnen we rijders nu meer op rijvaardigheden en leeftijd indelen in diverse groepjes. En dat komt ten goede aan de veiligheid en het plezier van de kinderen.

 We horen het vaak, ‘ RACE-KIDS biedt voordelig en laagdrempelig de mogelijkheid om ons kind eens te laten proberen of het wel durft te rijden op de motor’. Daar zijn we, zelfs in ons 4e jaar, telkens weer trots op dat te horen. Mede dankzij onze sponsoren en partners blijft onze missie geslaagd. Kinderen veilig leren motorrijden en racen, als ze dat zelf ook willen. We leren de meeste kids zich op de motor zelfverzekerd te voelen. Ze worden stoere helden, net als hun MotoGP helden.

 Wil je kind nog een keer meedoen, omdat de kennismaking met de RACE-KIDS motor goed is bevallen. Meldt je zo snel mogelijk aan want vol is vol. Via onze website www.race-kids.nl schrijf je eenvoudig en snel in voor de opstapcursus op zaterdag 11 juni in Venray, zaterdag 18 juni in Staphorst (Zwolle) of zondag 19 juni in Hedel (Den Bosch). De 11e en de 18e starten we rond 10 uur en de 19e rond 13 uur. De cursus duurt meestal 3 tot max 4 uur en de kosten zijn slechts 50 euro per deelnemend kind, all-in.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?