Toegankelijkheid voor rolstoelers en invaliden tijdens Masters of Motocross Markelo

Het Circuit De Herikerberg heeft niet alleen voor de rijders de nodige uitdagingen, maar ook voor mensen die rolstoelgebonden, of slecht ter been zijn.

Als organisatie gaan we graag die uitdaging met jullie aan, en proberen er via extra voorzieningen, alles aan te doen om uw bezoek aan de Dutch Masters of Motocross zo prettig mogelijk te doen verlopen.

 Rolstoelpodium.

Voor de toren op het startveld wordt een podium gebouwd, vanwaar u vrij uitzicht heeft over het startterrein.

 Invalidentoilet.

In de toren, op de begane grond bevindt zich een invalidentoilet.

 Oversteekplaats.

Bij het ingaan van het bos wordt er mogelijkheid gecreëerd om het circuit over te steken tussen de manches door.

 Parkeren.

Als u in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart, bieden we de mogelijkheid te parkeren op de VIP parkeerplaats.

 Begeleiderskaart.

Als u aangewezen bent op hulp van een begeleider, kan er een GRATIS begeleiderskaart worden aangevraagd voor toegang tot de Dutch Masters of Motocross.

 Swiss-Trac uitleen.

De firma RDmobility stelt een Swiss-Trac met rolstoel beschikbaar. De Swiss-Trac is een elektrische aankoppelunit voor aan de rolstoel, die een rondje over de Herikerberg en verplaatsen over de paddock een stuk eenvoudiger maakt.

Kijk voor info op www.rdmobility.com en https://youtu.be/eefq4DkcJEw

 Als u een begeleiderskaart wilt aanvragen, of gebruik wilt makan van de Swiss-Trac, stuur dan een mail naar motocrossmarkelo.pers@hotmail.com

 Tot ziens op 12 Juni

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?