13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Radio DJ Ruud de Wild Triumph ambassadeur

NPO Radio 2 DJ en kunstenaar Ruud de Wild is gepromoveerd tot Triumph Ambassadeur voor Nederland. Deze titel ontving hij zaterdag 17 augustus toen hij zijn nieuwe Triumph T120 Bonneville in ontvangst nam bij Triumph dealer Roké te Mijdrecht. Ruud is een enorme motorfan en hij heeft al vele merken gereden. Een T120 Bonneville had ie nog nooit gereden.

Naast Ruud de Wild is ook Henry van Loon Triumph ambassadeur in Nederland. Herman Brusselmans vervult dezelfde functie in België. Volgens Ruud is Triumph Rock & Roll en anders dan alle andere merken. ‘Een merk met een eigen stijl, een hart, een eigen attitude dat tijdloze modellen maakt maar met de techniek van nu. Als kind waande ik me in de wereld van Steve McQueen. Dat wilde ik ook. Nu heb ik die kans om die beleving waar te maken op de T120 Bonneville. Ik voel me weer als die kleine jongen met de poster van deze motor boven zijn bed. Uiteindelijk is dat toch wat we allemaal willen?

Ruud zal zich zoveel mogelijk verplaatsen op zijn nieuwe Triumph T120 Bonneville. Ook zal hij regelmatig zijn belevenissen delen op Instagram. Tevens zal Ruud een aantal malen acte de présence geven op evenementen, om te beginnen bij de Distinguished Gentleman’s Ride op 29 september aanstaande. Bovendien is de kans groot dat Ruud in zijn dagelijkse radioshow tussen 16:00 en 18:00 uur op NPO Radio 2 regelmatig zijn belevenissen zal delen met de luisteraars.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen