13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

De vijf best gelezen artikelen van afgelopen week! (32)

Wat zijn de best gelezen artikelen op www.motor.nl van deze week? Motor.nl wordt elke week overspoeld met motornieuws, motortests, motorvideo’s en mooie verhalen. Er komt van alles voorbij. Door de vele artikelen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor jou op een rij gezet.

https://www.motor.nl/motornieuws/motorrijder-helpt-alweer-de-politie/

1. Motorrijder helpt alweer de politie

Motorrijders en de politie, het worden nog eens hele goede vrienden. Want nadat we vorige week al schreven over een eigenaar die meehielp bij het terugvinden van zijn gestolen motor, is het nu een motorrijder die de politie helpt bij het vangen van een ontsnapte inbreker.

Lees hier het artikel

2. Persoonlijke kentekenplaat zorgt voor enorme boete

Er is een reden dat we in Nederland geen persoonlijke kentekenplaat kunnen kiezen. Een Amerikaanse man uit Californië zorgde voor een prachtig praktijkvoorbeeld daarvoor toen hij een enorme boete ontving.

Lees hier het artikel

3. Bizar: eigenaar helpt politie bij terugvinden eigen gestolen motor

Een in het buitenland vakantie-vierende eigenaar van twee motoren werd onaangenaam verrast toen zijn motoren, die ‘veilig’ thuis stonden, in beweging kwamen…

Lees hier het artikel

4. Tips van onze testredacteuren voor motorrijden in de regen

Het zijn natte weken in Nederland. Maar dat betekent niet dat je niet op de motor kunt rijden. Omdat rijden in de regen nou eenmaal niet voor iedereen gesneden koek is geven onze testredacteuren tips voor rijden in de regen!

Lees hier het artikel

Triumph Tiger 9005. Triumph Tiger 800 wordt een 900!

Deze en deze spy-shots laten geen twijfel bestaan: Triumph is druk bezig met het testen van een vernieuwde Tiger 800, die met z’n nieuwe 888cc-motorblok ongetwijfeld tot Tiger 900 gedoopt gaat worden. De gehele machine is nieuw opgebouwd en het uiterlijk is een stuk vlotter, strakker en scherper.

Lees hier het artikel

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen