maandag 11 december 2023

RED DECEMBER bij Ducati Zaltbommel

De donkere decembermaand kleurt extra rood door de actie RED DECEMBER! Er is even gewacht tot Sinterklaas weer naar zijn warme oord is vertrokken, maar nu gaat Ducati Zaltbommel extra los.

Niet alleen is de showroom volledig in kerstsfeer ondergedompeld met onder andere een kerst-aankleding, RED DECEMBER is meer dan dat. Ronald van Vliet van Ducati Store Zaltbommel: ‘Black Friday was voor ons de opwarmer en opstap naar RED DECEMBER. De dagen erna zijn we gelijk aan de slag gegaan en hebben we de Store extra rood gekleurd.’ Niet alleen een extra rode uitstraling in Zaltbommel, maar ook een serie aanbiedingen waarvan je rode wangen krijgt! Veel voordeel om op te pakken en ook een Kerst spektakel in de showroom.

RED DECEMBER is kleding tot maximaal 50% korting

RED DECEMBER is bij besteding van meer dan 250 euro een heerlijke attentie

RED DECEMBER is elke week een speciale actie, en vaak zelfs twee!

Van 4 december tot en met zaterdag 8 december 2018

In deze Panigale Occasionweek krijg je een gratis garagepakket. Dit pakket is samengesteld uit een paddockstand, motormat en motorhoes ter waarde van €650,-

Van 11 december tot en met 15 december 2018

Deze week is de Multistrada Occasionweek, waarin je bij aankoop van een gebruikte Multistrada een gratis Sena communicatieset krijgt.
Ook is het de week van de Helm Inruilweek. Bij inlevering van je oude helm krijg je €150,- korting bij aankoop van een nieuwe Arai helm. De afsluiting op zaterdag 15 december wordt opgefleurd door de aanwezigheid van het Arai service team. De Arai helm service omvat een gratis controle en onderhoud aan je helm. Arai controleert dan o.a. de algehele staat van de helm, afstelling van het vizier en controle van de pasvorm. Eventueel bouwen ze ook direct een Sena communicatie set in.

Van 17 december tot en met 22 december 2018

De Monster 1200 Occasionweek levert je bij aankoop van een gebruikte versie een gratis Tom Tom navigatiesysteem op! Deze week ook de Motul actieweek met 25% korting op alle Motul onderhoudsproducten. Afsluitend op zaterdag 22 september: het Motul prijzenfestival. Met o.a. een prijzenrad en een fotoshoot met…

Deze week zetten we ook een stap in het nieuwe jaar. Dan arriveren de eerste 2019 Ducati’s in Zaltbommel. Met de uitnodiging om te gaan proefzitten, misschien een van eerste goede voornemen voor 2019!

Van 27 december tot en met 29 december 2018

De afsluiting van RED DECEMBER! In deze laatste week van 2018 geldt er een extra korting op de nieuwe Scrambler, oplopend tot wel €1.000,-. En natuurlijk verse oliebollen.

Betekent het einde van RED DECEMBER een duik in het zwart gat? Wees gerust: ook in het nieuwe jaar blijft het bij Ducati Zaltbommel ‘Tutto per la vostra Ducati con tutto il nostro cuore’. Oftewel: ‘Alles voor je Ducati met heel ons hart’.

Naast de RED DECEMBER biedt Ducati altbommel ook de gratis WINTER OPHAALACTIE. Je Ducati wordt dan gratis opgehaald voor een grote beurt of tuningswerk. Uiteraard wordt ie weer netjes thuis gebracht. Bij een grote beurt of gelijkwaardig werk ligt er een leuke attentie voor je klaar..

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen