vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Reizen? Doe inspiratie op!

Op zondag 23 november 2014 organiseert TB Travel uit Haaksbergen (gespecialiseerd in motorreizen EU / VS, motortransport en motorhuur) een Motorreizen Inspiratiedag. Deze dag wordt georganiseerd om mensen te inspireren en informeren over diverse reisbestemmingen.

Er worden vele mogelijkheden gepresenteerd, variërend van een compleet verzorgde rondreis door Amerika tot een afwisselende trip naar Andalusië. Ook de diverse Fly & Bike arrangementen, waarbij een eigen motor kan worden getransporteerd naar iedere gewenste bestemming, komen aan bod. En uiteraard zullen een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor 2015 niet ontbreken.  

Iedereen is welkom tussen 13.00 en 17.00 uur en onder genot van een hapje en drankje kan er geheel vrijblijvend worden rondgekeken in het sfeervolle pand aan de Textielstraat 24D in Haaksbergen.  

TB Travel Motorreizen Inspiratiedag  Wanneer : zondag 23 november 2014 Waar : textielstraat 24D te Haaksbergen Tijd : 13.00 – 17.00 uur  

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen