Reizen? Doe inspiratie op!

Op zondag 23 november 2014 organiseert TB Travel uit Haaksbergen (gespecialiseerd in motorreizen EU / VS, motortransport en motorhuur) een Motorreizen Inspiratiedag. Deze dag wordt georganiseerd om mensen te inspireren en informeren over diverse reisbestemmingen.

Er worden vele mogelijkheden gepresenteerd, variërend van een compleet verzorgde rondreis door Amerika tot een afwisselende trip naar Andalusië. Ook de diverse Fly & Bike arrangementen, waarbij een eigen motor kan worden getransporteerd naar iedere gewenste bestemming, komen aan bod. En uiteraard zullen een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor 2015 niet ontbreken.  

Iedereen is welkom tussen 13.00 en 17.00 uur en onder genot van een hapje en drankje kan er geheel vrijblijvend worden rondgekeken in het sfeervolle pand aan de Textielstraat 24D in Haaksbergen.  

TB Travel Motorreizen Inspiratiedag  Wanneer : zondag 23 november 2014 Waar : textielstraat 24D te Haaksbergen Tijd : 13.00 – 17.00 uur  

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?