13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Reload Land – het eerste elektrische motorfiets-festival van Europa

Reload Land vindt plaats in Berlijn van 24 tot en met 26 juni 2022.  Dit is het eerste Europese festival voor elektrische motorfietsen. Het doel is om het beste uit de wereld van de elektrische motorfietsen, e-scooters, e-bikes en custom bikes te laten zien.

BMW werkt aan een elektrische boxermotorfiets

De organisator verwacht ongeveer 20 exposanten en 5.000 gasten.  Naast de tentoonstelling en de presentaties zullen ook testritten worden aangeboden.

Reload Land zal plaatsvinden in craftwerk.berlin.  Ook hier zal de buitenruimte worden gebruikt, zodat er in totaal meer dan 3.000 vierkante meter beschikbaar is.

Op 25 juni is de Silent Ride , een optocht door Berlijn.  Na afloop is er een afterparty bij Deus Fountain Berlin.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen