Reorganisatie Honda Benelux aanstaande

Het rommelt bij Honda Benelux in Zellik, België. In december van 2013 werd bekend dat Honda Nederland in z’n geheel bij elkaar geraapt en aan Honda België geplakt werd om Honda Benelux te vormen, nu lijkt ook daar de toekomst niet geheel zeker van. De vestigingen in Aalst en Gent blijven wel bestaan, in Zellik is onder andere de sales-afdeling gevestigd.

De eerste berichten doen inmiddels de ronde dat Honda Nederland vanuit Duitsland bestuurd zou gaan worden en Honda België zou onder Frankrijk komen. Over die plannen zou inderdaad gesproken worden, maar concreet is er niets.

Met name de praktische kant van een dergelijke splitsing verdient nog heel wat overleg.  Als het goed is, veranderd niets voor dealers en klanten, dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?