donderdag 29 februari 2024

Reorganisatie Honda Benelux aanstaande

Het rommelt bij Honda Benelux in Zellik, België. In december van 2013 werd bekend dat Honda Nederland in z’n geheel bij elkaar geraapt en aan Honda België geplakt werd om Honda Benelux te vormen, nu lijkt ook daar de toekomst niet geheel zeker van. De vestigingen in Aalst en Gent blijven wel bestaan, in Zellik is onder andere de sales-afdeling gevestigd.

De eerste berichten doen inmiddels de ronde dat Honda Nederland vanuit Duitsland bestuurd zou gaan worden en Honda België zou onder Frankrijk komen. Over die plannen zou inderdaad gesproken worden, maar concreet is er niets.

Met name de praktische kant van een dergelijke splitsing verdient nog heel wat overleg.  Als het goed is, veranderd niets voor dealers en klanten, dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen