13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Reorganisatie Honda Benelux aanstaande

Het rommelt bij Honda Benelux in Zellik, België. In december van 2013 werd bekend dat Honda Nederland in z’n geheel bij elkaar geraapt en aan Honda België geplakt werd om Honda Benelux te vormen, nu lijkt ook daar de toekomst niet geheel zeker van. De vestigingen in Aalst en Gent blijven wel bestaan, in Zellik is onder andere de sales-afdeling gevestigd.

De eerste berichten doen inmiddels de ronde dat Honda Nederland vanuit Duitsland bestuurd zou gaan worden en Honda België zou onder Frankrijk komen. Over die plannen zou inderdaad gesproken worden, maar concreet is er niets.

Met name de praktische kant van een dergelijke splitsing verdient nog heel wat overleg.  Als het goed is, veranderd niets voor dealers en klanten, dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen