13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Suzi Perry terug als MotoGP-presentatrice

Tot grote vreugde van menig MotoGP-liefhebber keert Suzi Perry met dit seizoen terug als MotoGP-presentatrice. Ze komt in dienst van BT Sport, dat in Engeland de uitzendrechten heeft van de Grand Prix-racerij.

Perry was tot voor kort actief als Formule 1-presentatrice voor de BBC, maar tussen 1997 en 2010 stond haar naam en verslaggeving voor de BBC synoniem voor de MotoGP in Engeland en, met de populariteit van de Britse motorsportverslaggeving, daarmee toch wel de wereld.

Toen Perry in 2010 een hersenvliesontsteking en een buiten baarmoederlijke zwangerschap op haar bordje kreeg, verdween ze van het toneel. Na een periode van zes jaar bij verschillende werkgevers met verschillende onderwerpen, keert ze nu dus terug naar waar haar hart ligt; de MotoGP.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen