Suzi Perry terug als MotoGP-presentatrice

Tot grote vreugde van menig MotoGP-liefhebber keert Suzi Perry met dit seizoen terug als MotoGP-presentatrice. Ze komt in dienst van BT Sport, dat in Engeland de uitzendrechten heeft van de Grand Prix-racerij.

Perry was tot voor kort actief als Formule 1-presentatrice voor de BBC, maar tussen 1997 en 2010 stond haar naam en verslaggeving voor de BBC synoniem voor de MotoGP in Engeland en, met de populariteit van de Britse motorsportverslaggeving, daarmee toch wel de wereld.

Toen Perry in 2010 een hersenvliesontsteking en een buiten baarmoederlijke zwangerschap op haar bordje kreeg, verdween ze van het toneel. Na een periode van zes jaar bij verschillende werkgevers met verschillende onderwerpen, keert ze nu dus terug naar waar haar hart ligt; de MotoGP.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.