13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Retro-nieuws van Halvarssons

Halvarssons heeft de zeer gewilde retro lijn weer uitgebreid, u heeft nu de  keuze uit 3 dames kleuren, resp. de Seventy lady in zwart/grijs, de rode 310 en hier is nu de nieuwe kaki kleur  aan te gevoegd.

Voor de heren is de Sententy in 2 kleuren resp. zwart rood en de nieuwe zwart/kaki en de 310 in zwart/grijs.

Het model 310 heeft Halvarssons weer uit de “oude doos” gehaald want deze werd in 1986 precies zo gemaakt, destijds heette hij ook de 310, vandaar deze “naam”

De jassen kunnen heel mooi gecombineerd worden met de Halvarssons Rider pant. Deze is natuurlijk in dames en heren maten (36-46 en 46-62) verkrijgbaar voor € 419,–

Maar een stoere Lindstrands jeans is ook een hele mooie en veilige combinatie.

Al onze broeken en jassen kunnen aan elkaar geritst worden, door het slimme systeem om, voor de dames een 70 cm rondomrits en voor de heren een 80 cm lange rondom rits te gebruiken, zitten alle jassen en broeken aan de voorzijde netjes recht onder elkaar, voor optimaal comfort en veiligheid.

Deze retro lijn is gemaakt van geitenleer en wordt helemaal in elkaar gezet en gaat daarna in een soort wasmachine waardoor ze de gedragen look krijgen.

En door vele nabehandelingen is ook dit Halvarssons leer weer heel soepel, zacht en toch veilig, mede door het gebruik van triple stiches en ons eigen slijtvast materiaal Hi-Art.

Dit materiaal zit op de vitale delen, hierop zit een lange klittenband strip, waardoor u de protectie op uw eigen hoogte kunt verstellen, voor optimaal comfort en veiligheid, of als u deze jas casual gaat dragen kan de protectie er ook eenvoudig uit gehaald worden.

Wilt u de optimale bescherming, dan kunt u een Level 2 rugprotector de Secrure L2 voor € 74,– los erbij kopen en deze past in al onze jassen.

 

Dus veilig, comfortable en modieus op pad? Dan kiest u een product van Halvarssons, Lindstrands of Jofama.

Seventy (links)

• Gewassen geitennappa 

• HI-ART®-versteviging 

• Triple Stitch 

• Verstelbare, CE-goedgekeurde protectors 

• Kan worden gecompleteerd met onze CE-goedgekeurde rugprotector SECURE L2 

• Kan worden bevestigd aan broek 

Heren 46–62
Adviesprijs € 419

 

310 Lady (rechts)

• Gewassen geitennappa 

• HI-ART®-versteviging 

• Triple Stitch 

• Verstelbare, CE-goedgekeurde protectors 

• Kan worden gecompleteerd met onze CE-goedgekeurde rugprotector SECURE L2 

• Kan worden bevestigd aan broek 

Dames 36–46 

Adviesprijs € 429

 

Visit http://www.jofama.se for information.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen