Retro-variant Indian FTR

De voor 2020 nieuwe FTR Rally slaat een brug tussen een moderne Indian FTR en een retrofiets.

Bruin zet de toon
Om de motorfiets een klassiekere uitstraling ten opzichte van zijn voorganger mee te geven kreeg hij: een bruine laklaag, aluminium spaakwielen, bruin leren zadel, windscherm en stevig genopte Pirelli Scorpion banden. Het stuur staat 50 mm hoger dan op een gewone FTR.

Stabiel rijwielgedeelte
Het is duidelijk waar deze Rally de mosterd haalt. Het neemt het rijwielgedeelte en V-twin van de reguliere FTR over. Het blok is goed voor een goed gevulde 126 pk en 120 Nm. Het sluit goed aan bij het rijwielgedeelte dat niet super flitsend stuurt, maar wel vol vertrouwen en stabiel.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.