13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

REV’IT SAMPLE SALE bij Biker Outfit tijdens de MOTORbeurs

Biker Outfit in Amsterdam Noord is binnen 8 jaar uitgegroeid tot een van de grotere speciaalzaken op het gebied van motorkleding en helmen.

Vaak zijn motorrijders uit binnen en buitenland urenlang te vinden op de begane grond (helmen en footwear), 1e verdieping (kleding) of in de koopjeskelders (samples en aanbiedingen). Volgens de reacties via google, facebook en andere social media worden met name de uitgebreide collecties, de deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel en de huiselijke sfeer zeer gewaardeerd.

De belangrijkste kleding en helmenmerken die worden vertegenwoordigd zijn REV’IT, Alpinestars, Dainese, Shoei, HJC, Roof, John Doe, TCX en Stylmartin.

Tijdens de Motorbeurs Utrecht zal de stand van Biker Outfit (hal 11 – stand A040) in het teken staan van een enorme REV’IS SAMPLE SALE. Talloze motorjassen, broeken, jeans, handschoenen en accessoires van dit gerenommeerde Nederlandse merk worden aangeboden voor minder dan de helft van de originele adviesprijs.

Samples zijn vrijwel altijd identiek aan de reguliere collectie, nieuw met label, voorzien van alle protectie en van eventuele thermo en binnenvoeringen. De samples zijn geen onderdeel van de reguliere Rev’it fabrieksgarantie. 

Biker Outfit hoort wereldwijd tot de grootste dealers van Revit met een 120 m2 shop-in shop en een koopjeskelder boordevol sample collecties.

Omdat niet iedereen de motorbeurs bezoekt zijn alle aanbiedingen ook verkrijgbaar via de winkel in Amsterdam Noord en via de webshop.

Voor verdere informatie;

Biker Outfit
Netwerkweg 33
1033 MV Amsterdam

020-4930367
shop@bikeroutfit.nl
www.bikeroutfit.nl

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen