VIDEO – GS Trophy, dag 8: Dagwinst en sprong in klassement

Wat een dag! Een dag met tal van rivierdoorwadingen, prachtige landschappen maar vooral twee allesbepalende special stages. Team NL is er op gebrand om de top-5 binnen te stormen.

En we kunnen je nu gerust verklappen dat Team NL wederom op juist deze dag de hooggespannen verwachtingen waarmaakt. En niet zo’n beetje ook: Team NL pakt voor de tweede maal deze Trophy de dagoverwinning en doet dat opnieuw op een dag waarbij de special stages échte motorvaardigheden vergen.

De dagoverwinning betekent een sprong in het klassement en een plek om trots op te zijn:

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?