R&G Aero Micro Indicators

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

R&G introduceert een nieuw type LED richtingaanwijzers, de Aero Micro Indicators.
Een Aero vormgeving, die ook terug te zien is in de crash protector van R&G. De 5 LED’s zorgen voor een lange levensduur en een extra geplaatste LED aan de zijkant zorgt voor een betere zichtbaarheid, dus niet alleen zichtbaar van voor en achter maar dus ook vanaf de zijkant.

Een aluminium huis zorgt voor een stevige en lichte constructie, te leveren in zwart of zilver, met aan 1 zijde het bekende R&G logo. En uiteraard voorzien van een E-keurmerk.

De adviesverkoopprijs voor een set (inclusief BTW) bedraagt € 82,-.

Check ook eens www.facebook.com/hocopartsnews, de Facebook pagina van Hoco Parts, ‘Like’ deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?