13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

TomTom Buy&Try

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

TomTom (TOM2) begint vandaag met een Buy & Try promotieactie bij een selectie speciaalzaken. Bij de ‘Tevredenheid gegarandeerd’-promotieactie kunnen motorrijders die niet geheel tevreden zijn met het apparaat, dit uiterlijk dertig dagen na aankoop terugbrengen.

Met deze promotieactie wil TomTom de superieure kwaliteit van het product onder de aandacht brengen door motorrijders de kans te geven om de TomTom Rider zonder verplichtingen te proberen.

TomTom Rider is gemaakt voor de motor, en voorzien van allerlei handige functies. Recent werd een update van de nieuwe Tyre Pro® software uitgebracht, waarmee het mogelijk werd om vooraf op een pc routes te maken en plannen.

De promotieactie loopt van 1 april tot 30 juni 2014 voor de TomTom Rider met een 4.3-inch scherm.
 
Meer details vind je op: www.tomtom.com/riderpromo.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen