TomTom Buy&Try

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

TomTom (TOM2) begint vandaag met een Buy & Try promotieactie bij een selectie speciaalzaken. Bij de ‘Tevredenheid gegarandeerd’-promotieactie kunnen motorrijders die niet geheel tevreden zijn met het apparaat, dit uiterlijk dertig dagen na aankoop terugbrengen.

Met deze promotieactie wil TomTom de superieure kwaliteit van het product onder de aandacht brengen door motorrijders de kans te geven om de TomTom Rider zonder verplichtingen te proberen.

TomTom Rider is gemaakt voor de motor, en voorzien van allerlei handige functies. Recent werd een update van de nieuwe Tyre Pro® software uitgebracht, waarmee het mogelijk werd om vooraf op een pc routes te maken en plannen.

De promotieactie loopt van 1 april tot 30 juni 2014 voor de TomTom Rider met een 4.3-inch scherm.
 
Meer details vind je op: www.tomtom.com/riderpromo.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?