Ride-In naar West Coast Motors

Ter gelegenheid van de officiële opening zal er voor de liefhebber een Ride-In plaatsvinden voorafgaand aan het evenement. Je kunt op 7 oktober om 12.00 uur op drie locaties aanhaken, om vervolgens via een mooie route naar de oude vertrouwde plek van de motorzaak te rijden. Vanaf daar wordt er in een grote colonne naar de nieuwe locatie gereden van West Coast Motors: Madame Curiestraat 6, Alkmaar. Aanmelden via: rallies@coastriderschapter.nl.

Vertrekpunten:
– A9 Oostzijde Texaco tankstation 'Twaalfmaat' Heemskerk. GPS 52.500281, 4.70344.
– A8 Noordzijde BP tankstation Coentunnelweg Oostzaan. GPS 52.442736, 4.856426.
– A7 Oostzijde Texaco tankstation bij Wognum/Midswoud. GPS 52.712574, 5.028323.

Om 14.00 uur vindt de officiële opening van West Coast Motors plaats. In de showroom zullen de nieuwe 2013-modellen te bewonderen zijn. Daarnaast zorgt de band Texas Sugar voor live muziek en kun je genieten van een hapje en een drankje.
 Iedereen is van harte welkom om bij deze opening aanwezig te zijn. Meer informatie is te vinden op www.westcoastmotors.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?