13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

TT Circuit kleurt rood!

Het ONK wegraceseizoen sluit op 7 oktober in Assen en het belooft een waar spektakel te worden!

Voor de klassen Moto3, Dutch Superbikes en Dutch Supersport is het de race waarin Bryan Schouten, Danny de Boer en Leon Bovee zullen proberen hun kampioenschap een extra gouden randje te geven door de laatste race te winnen. Tijdens de voorlaatste ONK races vergaarden zij genoeg punten om als Nederlands Kampioen de laatste race te kunnen rijden.

Voor de Dutch Sidecars, Supermono/Classics en de 3D Cup wordt het daadwerkelijk de Race of the Champions, omdat hier de titels nog niet gewonnen zijn.  
Voor de winst en eer van de dag is er de Ducatiklasse waarin amateurcoureurs op een mooi Italiaans ros afwisseling bieden aan het nu al volle en spannende programma.

Voor deze dag bomvol motorgeweld betaal je 18 euro entree. Ducaticlubleden en kinderen t/m 15 jaar kunnen gratis naar binnen. Wanneer je je entreekaart van de British Superbikes in Assen inlevert krijg je zelfs nog 5 euro korting! Parkeren en het programmaboekje zijn gratis. Er is een Motorsafety parking waar je veilig je motor kunt stallen op het paddock.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen