Ride To Work Day alleen voor ‘99% motorrijder’!

Maandag 15 juni is het weer Ride To Work Day. Deze dag is vooral in de Angelsaksische landen uitgegroeid tot een fenomeen. In Nederland komt ‘De Dag’ niet zo van de grond, ondanks initiatieven van motororganisaties en -media. Dat is jammer, want vooral dit jaar is de noodzaak om motoren (en scooters) positief onder de aandacht te brengen groter dan ooit.

Wie het nieuws van de afgelopen maand een beetje heeft gevolgd, weet dat ‘we’ er in de media niet echt lekker op stonden. De enkeling met de lawaaipijp leek wel de norm voor alle motorrijders. Dus werden in Nederland en in Europa wegen afgesloten waar juist motorrijders graag rijden. En daar is 99% van de motorrijders niet blij mee.

De 28e Ride To Work Day is een pracht gelegenheid om te laten zien dat het merendeel van ons geen aso is. Daar bedoelen we motorrijders mee die denken dat heel Nederland zich overal én altijd verheugd op motorherrie. Motorrijders die de meest elementaire verkeersregels aan hun laars lappen vallen wat ons betreft ook in deze groep.

Op maandag 15 juni laat je zien dat je een 99% motorrijder bent door op je motor naar het werk te rijden.  

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.