Ride2 is onderweg

Kun je nagaan dat het eerste deel van Ride al weer meer dan een jaar oud is? Voelt veel langer! Maar producent Milestone heeft nu de pleister voor op de wonde; deel 2 van Ride is onderweg!

En natuurlijk moet Ride2 wel een verbetering zijn ten opzichte van de eerste, die velen beviel maar even zovelen op veel vlakken irriteerden. Motorrijders zijn ook geen makkelijk volk om te bekoren, maar met Ride2 gaat Milestone het toch proberen.

Alle type motoren uit het eerste deel vinden ook hun weg terug naar het tweede, beloven de producenten. Wat ze ook toezeggen is de toevoeging van supermotards en caféracers. Kijk, nu hebben ze de aandacht. Overigens spreekt Milestone ook van het introduceren van tweetakten, maar die zat er ook al eentje in deel 1. Weet je nog, die Aprilia RS250 die amper sneller was dan de KTM 390 Duke? Tja, dat moet voor Ride2 ook wel goedkomen. 

Als we het over aantallen gaan hebben, worden we ook wel vrolijk. De game zo meer dan 200 modellen rijk moeten zijn, die je met meer dan 1200 onderdelen kunt verbouwen.

CIRCUITS
Opnieuw is het customizen een belangrijk deel van het spel, maar uiteindelijk wil je ook gasgeven  en qua banen is het aanbod ook uitgebreid, en niet met zomaar wat circuits. Allicht zijn we dolblij met de Nürburgring Nordschliefe, maar verrassing is ook wel dat de Road Race-omloop van de North West 200 in het spel zit.

Het totale aantal circuits komt op 30, onderverdeeld in zeven verschillende categorieën. Dat belooft wat!

Een exacte datum houd je nog te goed, maar Milestone kan al wel aankondigen dat Ride2 in het najaar van 2016 te koop is voor Playstation 4, Xbox One en de PC.

Foto en video: Milestone

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.