Yammy! SW-Motech accessoires voor de XSR700

Helemaal in lijn met de huidige trend van hippe sneakers, kekke motorjasjes en Kevlar jeans ontwikkelde Yamaha de XSR700, een high-tech motor met een klassieke uitstraling. Uiteraard was SW-Motech er als de kippen bij om dit knappe exemplaar te voorzien van mooie en functionele accessoires!  

De Yamaha XSR700 heeft een tijdloos design en om dit tijdloze uiterlijk te behouden heeft SW-Motech speciaal voor retroklassieke motoren als deze, een unieke bagagelijn ontwikkeld: Legend Gear. De bagagelijn onderscheidt zich door een retro design te combineren met hoogwaardige materialen en een eenvoudig montagesysteem. De productlijn biedt een breed assortiment aan robuuste en zachte bagagetassen.

Bescherm je trots
Naast de Legend Gear lijn levert SW-Motech onder andere ook nog eens een bugspoiler, crashbar, koplamp –en een dynamodekselprotector voor de XSR700. Op die manier bescherm je de motor maximaal mocht je onverhoopt onderuitgaan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?