zaterdag 20 april 2024

‘Riding Morroco: Chasing the Dakar’ met de Honda Africa Twin

National Geographic zendt op zaterdag 18 juni het programma ‘Riding Morroco: Chasing the Dakar’ uit waarin model Laura Csortan samen met voormalig Dakar-coureur Christophe Barriere-Varju op twee Honda Africa Twins de Marokkaanse Sahara in gaat.

Uiteraard is er weinig echt ‘Dakar’ aan, aangezien ze enkel Marokko bekijken, maar aangezien de Parijs-Dakar Rally vroeger wel door het Marokkaanse zand trok, krijgt men toch wel een indicatie. Overigens is het idee – behalve de waanzinnige beelden van Noord-Afrika – dat de Honda CRF1000L Africa Twin zelfs de off-road onervaren Csortan mee het avontuur in kan slepen, of toch niet? Dat is het mooie van het avontuur; je hebt geen idee.

Overigens zou Barriere-Varju er wel wat van moeten kunnen, aangezien hij vier maal deelnam aan de zwaarste rally ter wereld. Hij zou Csortan – en de kijker – wel het een en ander bij kunnen brengen over het offroaden.

De special wordt uitgezonden door National Geographic Nederland op zaterdag 18 juni aanstaande om 18 uur. Dat wordt dus met het bord op schoot Nat Geo kijken. Al hoef je niet per se met je avondeten de special te bekijken, want NGC zendt nog de volgende morgen een herhaling uit om 10 uur. Het ontbijt is dus ook een optie.

Nog niet overtuigd? Hieronder de trailer!Foto’s en video: National Geographic

[justified_image_grid ids=24089,24090,24091,24092,24093,24094,24095,24096]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen