‘Riding Morroco: Chasing the Dakar’ met de Honda Africa Twin

National Geographic zendt op zaterdag 18 juni het programma ‘Riding Morroco: Chasing the Dakar’ uit waarin model Laura Csortan samen met voormalig Dakar-coureur Christophe Barriere-Varju op twee Honda Africa Twins de Marokkaanse Sahara in gaat.

Uiteraard is er weinig echt ‘Dakar’ aan, aangezien ze enkel Marokko bekijken, maar aangezien de Parijs-Dakar Rally vroeger wel door het Marokkaanse zand trok, krijgt men toch wel een indicatie. Overigens is het idee – behalve de waanzinnige beelden van Noord-Afrika – dat de Honda CRF1000L Africa Twin zelfs de off-road onervaren Csortan mee het avontuur in kan slepen, of toch niet? Dat is het mooie van het avontuur; je hebt geen idee.

Overigens zou Barriere-Varju er wel wat van moeten kunnen, aangezien hij vier maal deelnam aan de zwaarste rally ter wereld. Hij zou Csortan – en de kijker – wel het een en ander bij kunnen brengen over het offroaden.

De special wordt uitgezonden door National Geographic Nederland op zaterdag 18 juni aanstaande om 18 uur. Dat wordt dus met het bord op schoot Nat Geo kijken. Al hoef je niet per se met je avondeten de special te bekijken, want NGC zendt nog de volgende morgen een herhaling uit om 10 uur. Het ontbijt is dus ook een optie.

Nog niet overtuigd? Hieronder de trailer!Foto’s en video: National Geographic

[justified_image_grid ids=24089,24090,24091,24092,24093,24094,24095,24096]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?