Nieuwe serie: Ride with Norman Reedus

De beste man is wellicht niet eens zo bekend met zijn echte naam, maar juist het karakter Darryl Dixon bezorgde hem faam onder de TV-serie kijkende meute. Nog geen idee? Die ruige gast met die motor uit de Amerikaanse hitserie The Walking Dead. Nou, hij krijgt nu zijn eigen serie met motoren in het middelpunt.

Norman Reedus is acteur en motorliefhebber, zoals zovelen. Alleen werkt hij voor de Amerikaanse zender AMC en daar peuterde hij onlangs de middelen los om een serie te maken over motoren, motorcultuur en alles eromheen. En zo’n antiheld als Reedus in de zombie serie is, zo is hij in het echte leven ook en zeker in Ride.

Bij elke aflevering van Ride with Norman Reedus vertrekt de acteur in een andere Amerikaanse stad op een ander soort motor op een ander soort avontuur. Hij en zijn wisselende reisgenoot – een acteur, vriend, muzikant of motorliefhebber – trekken van stad A naar plek B voor een… nou ja, rit. Ride dus.

Klinkt al mega-tof om eens te gaan bekijken, vind je ook niet? Wie er meegaat, welke motoren hij rijdt en waar hij zich per aflevering bevindt is allemaal nog ongewis, maar als 16 seconden aan trailerbeelden je nog net enthousiast krijgen, lukt het nooit meer.

Ride with Norman Reedus gaat aankomend weekend in première in de VS. Of en zo ja, wanneeer wij de serie eventueel op televisie kunnen bekijken gaan we achterkomen, maar via de semi-legale kanalen kom je er te zijner tijd ook wel aan.

Foto’s en video: AMC

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.