vrijdag 1 maart 2024

Rij deze zaterdag mee met de Primavera tocht 2022

Aankomende zaterdag is het al zo ver, de Primavera tocht 2022. Een prachtige route van ongeveer 250km dwars door de Veluwe. De gehele dag is volledig verzorgd; van een koffie met wat lekkers bij de start, tot een uitgebreide lunch en een heerlijk diner.

De tocht start in Nunspeet, met een goede bak koffie en gebak om mee te starten. Daarna gaan we een prachtige toer maken door de Veluwe. Tussen de middag stoppen we rond Zalk voor een uitgebreide lunch, niet alleen de tank van je motor heeft immers brandstof nodig! Daarna gaat de tocht verder om uiteindelijk rond Voorthuizen voor een laatste keer te stoppen voor een heerlijk diner.

Het weer werkt zaterdag ook mee, met een temperatuur van rond de 20 graden, een zacht briesje en volop zon. Perfect weer voor een prachtige motortoer dus.

Hier wil je toch ook bij zijn? Kijk voor meer informatie op motor.nl/primavera of bestel direct je tickets via Ticketpoint!

Datum: Zaterdag 14 mei 2022

Start: Nunspeet

Einde: Voorthuizen

Afstand: zo’n 250 km

Route: wordt uiterlijk 10 mei 2022 in diverse navigatiebestanden toegestuurd

Prijs clubleden en abonnees: Motor.NL Riders Club, Motormaatje, MOTO73, Promotor, Motor.NL Digitaal € 55,- (+ maximaal 2 introducees)

Prijs niet-leden: € 65,-

Prijs T-shirt (optioneel): €9,50

Inclusief: ontvangst met koffie en wat lekkers, uitgebreide lunch, volledig verzorgd diner en natuurlijk een geweldige route

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen