donderdag 6 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Rijkswaterstaat ziet het licht

Dat je op de motor veel sneller (en met veel meer plezier) op je eindbestemming aankomt, mag geen nieuws heten voor bezoekers van deze site. Voor de beleidsbepalers bij Rijkswaterstaat was het onlangs echter wel nieuws want de organisatie zet vanaf dit najaar 34 weginspecteurs op de motor in voor een snellere afhandeling van incidenten. Waarom nu pas vragen wij ons af.

Niet alleen voor de weggebruiker is de komst van weginspecteurs ter motor goed nieuws. Dat geldt ook voor BMW want deze Duitse fabrikant mag de motoren leveren. Edgar Kleinbergen, manager bij BMW Nederland reikte vanmorgen dan ook vol trots de eerste motor over aan Hoofdinginieur-Directeur Karin Visser van Rijkswaterstaat.

Wij wachten in spanning af op de eerste resultaten maar dat het een succes wordt staat nu al vast voor ons!

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen