Rijkswaterstaat ziet het licht

Dat je op de motor veel sneller (en met veel meer plezier) op je eindbestemming aankomt, mag geen nieuws heten voor bezoekers van deze site. Voor de beleidsbepalers bij Rijkswaterstaat was het onlangs echter wel nieuws want de organisatie zet vanaf dit najaar 34 weginspecteurs op de motor in voor een snellere afhandeling van incidenten. Waarom nu pas vragen wij ons af.

Niet alleen voor de weggebruiker is de komst van weginspecteurs ter motor goed nieuws. Dat geldt ook voor BMW want deze Duitse fabrikant mag de motoren leveren. Edgar Kleinbergen, manager bij BMW Nederland reikte vanmorgen dan ook vol trots de eerste motor over aan Hoofdinginieur-Directeur Karin Visser van Rijkswaterstaat.

Wij wachten in spanning af op de eerste resultaten maar dat het een succes wordt staat nu al vast voor ons!

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.