dinsdag 16 april 2024

Streuer ambassadeur Stichting Vrienden TT Circuit

Met luid applaus bekrachtigden zaterdag de talrijke bezoekers van de Vriendendag van de Stichting Vrienden TT Circuit de benoeming van Egbert Streuer als ambassadeur van de Stichting. De drievoudig zijspanwereldkampioen gaat zich inzetten voor de driewielersport, ook op het TT Circuit. Streuer was samen met onder meer teameigenaar Roelof Waninge en mede-ambassadeur Jasper Iwema op het TT Circuit aanwezig als gast.

Streuer is één van Nederlands meest succesvolle motorcoureurs. De 58-jarige inwoner van Grolloo werd samen met bakkenist Bernard Schnieders wereldkampioen zijspannen in 1984, 1985 en 1986. Hij won ook twee keer de TT van Assen, in 1987 en 1991.

Streuer was zaterdag aanwezig bij de vierde editie van de Vriendendag van de Stichting Vrienden TT Vrienden Assen, die zich inzet als platform voor de fans en voor een positieve beeldvorming rond het TT Circuit. De bijna 300 aanwezige bezoekers luisterden aandachtig naar de visie van Streuer op de zijspansport, waarin momenteel zoon Bennie furore maakt. Hij ziet de klasse graag terugkeren in het TT-programma.

Ook Baggelhuizen-bewoner Bert Middelkamp kreeg veel bijval van het publiek, waaronder velen afkomstig uit die wijk, met zijn initiatief om elke nieuwe inwoner van deze wijk lid te maken van de Stichting. “Ze hebben er recht op Vriend van het Circuit te kunnen worden, zo komen we sneller aan 5000 vrienden!”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen