dinsdag 16 april 2024

Rollei lanceert nieuwe helmet mounts zonder lijm

Camerafabrikant Rollei introduceert vijf nieuwe helmet mounts, waarmee actioncams van Rollei en GoPro® zonder lijm bevestigd kunnen worden op een helm. Rollei biedt hiermee een alternatief voor de klassieke mounts, die met stickers of lijm op de helm geplakt moeten worden. De nieuwe helmet mounts zijn gemaakt van hoogwaardig rubber en zijn daardoor erg flexibel. Hierdoor passen ze op bijna alle soorten helmen, en kunnen ze gebruikt worden tijdens iedere sport. Bovendien zijn de helmet mounts uitgerust met de Rollei Safety-Pad technologie. Dit beveiligingssysteem met vooraf bepaalde breekpunten zorgt ervoor dat de camera bij een val direct wordt losgekoppeld om letsel bij de gebruiker te voorkomen.

De nieuwe helmet mounts-serie bestaat uit vijf modellen: Motorfiets Pro, Fiets Pro, Sport Pro, Front Pro en Side Pro. De Motorfiets Pro en de Fiets Pro zijn speciaal ontworpen voor het soort helm dat tijdens fiets- en motorfietsactiviteiten gebruikt wordt. Met de Front Pro, de Side Pro en de Sport Pro kan de actioncam respectievelijk op de voorkant, de zijkant en op de bovenkant van de helm gemonteerd worden. Hiermee kunnen actioncam gebruikers vanuit ieder perspectief hun prestaties goed vastleggen. De helmet mounts kunnen makkelijk ge(de)monteerd worden met behulp van vier plastic antislip strips.

Henk Gernand, key account manager Benelux bij Rollei: “De traditionele helmet mounts worden op de helm bevestigd met behulp van lijm. Zonde, want hoe vaak komt het wel niet voor dat je een helm leent, uitleent of je actioncam een keer niet wil gebruiken? Bovendien kan de lijm zorgen voor zwakke plekken in de helm, met alle gevolgen van dien. Deze nieuwe serie is dan ook ideaal voor sporters die veel flexibiliteit vragen en hun helm niet standaard willen versieren met mounts.” 

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe helmet mounts zijn verkrijgbaar vanaf medio maart voor een adviesprijs van € 59,95. Voor prijzen, beschikbaarheid en meer informatie bezoek: http://www.rollei.com/helmetmounts

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen