Speciale privateersprijs in het Endurance WK

Dunlop en het Endurance World Championship gaan samen de EWC Dunlop Independent Trophy uitreiken aan de privateers die deelnemen aan het EWC zonder steun van fabrikanten. Enige andere vereisten zijn dat je je inschrijft voor het gehele raceseizoen en dat je banden van – je raadt het al – Dunlop monteert.

Het mes snijdt aan twee kanten, want enerzijds is het een drijfveer voor de teams en rijders omdat het ze meer prijzengeld oplevert en anderzijds is het voor de organisatie makkelijker om het startveld te vullen en Dunlop levert het weer extra data op met betrekking tot de ontwikkeling van hun sportbanden. Organisatoren blij, racers blij. En uiteraard ook de fans, omdat het toch weer een extra wedstrijdelement toevoegt.

In totaal valt er drie ton aan prijzengeld te verdienen. Je kunt aanspraak maken op het EWC Dunlop Independent Trophy-klassement vanuit de Formula EWC-, Superstock- en Supertwin-series.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.