Rossi mag blijven ranchen

Geluidsoverlast; elk circuit in Europa heeft waarschijnlijk buren die er over klagen. Zo ook Rossi’s Ranch (filmpje) in Tavulia. Drie omwonenden van het dirttrack-circuit spanden er enkele maanden geleden zelfs een rechtszaak over aan. Naast het geluid stoorden de buren zich ook aan het stof, terwijl ze eveneens claimden dat de verleende bouwvergunningen onwettig zijn verleend.

De rechters besloten gisteren echter in het voordeel van Rossi. Hoewel het rijden op de Ranch weliswaar geluid en stof met zich meebrengt, worden daarin geen regels overtreden. Bovendien werd vastgesteld dat de openingstijden van het circuit keurig worden nageleefd.

Of de kous hiermee af is? De buren zouden nog een gang naar een hogere rechter kunnen overwegen, maar gezien het vonnis hebben ze weinig poten om op te staan…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.